Kjære Klassiskmusikk.com partner.

Vi er snart kommet til veis ende i et år fylt med usikkerhet. Dette gjelder for alle, men når motivasjon og inspirasjon er som størst, skjer det mye positivt. For klassiskmusikk.coms del har vi ventet på åpning av arrangements- og konsertlivet, som igjen utløser nyhetssaker og aktiviteter til våre ca. 100 000 lesere.

Når vi ser inn i 2022, håper vi at alle har klart å riste av seg hindringene, selv om det stadig dukker opp nye, og at vi kan ta fatt på ordinær drift igjen. Klassiskmusikkmagasin og nettmagasins eksistens runder 22 år og vi er fortsatt ivrig etter nyheter om vår lidenskap.

PARTNER 2022


Som i år har dere i partneravtalen også for neste år

Egen partnerside
Kalenderoppføringer
Lobby-annonser for konserter og arrangement - nytt i 2021
Tilgang på store forside-annonser i forkant av arrangement til redusert pris.
Tilgang til vårt konserthus med youtube-linker
Publiseringer av egne nyheter og pressemeldinger. ( send link eller mail til morten@mezzomedia.no )


Uten dere som partnere lar Klassiskmusikk.com seg ikke gjennomføre. Vi var svært spent på fornyelsene av våre partneravtaler for 2021. At vi hadde full støtte fra dere var nesten rørende. Vi er fortsatt spent på om vi har alle med på laget inn i 2022.

Det gjøres ingen endringer på prisstrukturen for 2022 og vi håper alle fortsatt har tillit til oss og ønsker å bidra til vår eksistens og videre drift i dette voksende og viktige fellesskapet for klassisk musikk, opera og dans.

Vi har satt tak på inngang av partnere; det slippes ikke inn nye om alle dere er med videre. For at vi skal planlegge innhold og aktiviteter for 2022, er det fint om vi får en tilbakemelding på dette innen 10. desember (om det i praksis lar seg gjøre for dere).

Ta gjerne kontakt med Morten Olsen tlf. 900 19 565 om dere vil ha en prat. Ellers er det enkelt å svare på tilsendt mail ( morten@mezzomedia.no ) med en enkel bekreftelse om fornyelse av samme avtale som i 2021.Om ikke, ta kontakt så finner vi veien vidre sammen.


Her finnes våre annonsealternativer

MVH Morten Olsen
morten@mezzomedia.no
Mob: 900 19 565

Mezzo Media asarena artikkel