Partnerinformasjon

Februar 2023

Vi håper dere har gode dager og de av dere som har arrangert festival eller andre arrangementer er fornøyde. Vi går mot lysere tider og gleder oss til alt som skal skje.


Skrevet av markedsavdelingen


Vi ønsker Irene Ø. Ølstørn velkommen som vår nye "partner editor"

Vi har lenge vært på jakt etter en "partner editor" som betyr at vi nå har en dedikert medarbeider som vil ta hånd om deres pressemeldinger og nyheter som dere ønkser å få publisert på deres partnerside. Nå har vi Irene på plass, og hun vil behandle og publisere innhold for dere.

Irene vil også innimellom ta en runde på deres nettsider og se om det er innhold som vil passe som partnerinnhold. Hun vil da kopiere ned både tekst og bilder som er relevant så langt det lar seg gjøre. Hun vil også redigere tekster for publisering. Irene vil i tillegg være delaktig i å fylle på kalenderen vår.

Kort om Irene.

Irene 42 år gammel og er bosatt i Sandefjord, hun har 21 års erfaring som journalist og kulturskribente for blant annet VG. Hun er brennende opptatt av kommunikasjon og formidling

 

Irene Ø. Ølstørn


Deres partnerkode for KM+ innlogg:
tildelt kode gjelder for deg og ansatte eller engasjerte medarbeidere.

Kode: Kmpartner22

Opprett ny konto - gå til "min side" legg inn tildelt rabattkode og bestill.


Kollektive abonnement KM+ avtaler for våre partnere.

Det er flere av våre partnere som har en kollektiv abonnementsavtale til sine abonnenter og tilhengere. Dette er en svært fordelaktig avtale for deres abonnenter og gir et godt signal om at dere bryr dere om deres publikum. La oss vite om dere ønsker å få dette inkludert i deres egne abonnement eller eller på annen måte kunne gi tilbudet.Ta kontakt så kan vi orientere dere, og om det er noe dere vil vurdere å gjøre.

De av våre partnere som har kollektiv avtale, så er det sendt mail om ny abonnementskoder til utsending.

 

Hold oss oppdatert eller send inn dine aktiviteter som Lobby annonse.

Si fra til oss om det er noen andre enn du, som skal motta en reminder-mail fra oss fremover.

 

Video-annonser

Vi har lagt opp til at vi nå kan vise live videoannonser på forsiden. Det kreves MP4 fil og i tilpasset format til pc versjon 1600 x 400 pix liggende - mobilversjon er 16:9 format som er et normalt TV format. Filene som leveres må¨være under 20 MB tunge.


Lobby-annonser

Dette er en annonseplass-side som gir dere muligheten til å sende inn i deres tekst/bilde annonse direkte til oss. Før den innsendte annonsen blir publisert vil vi alltid se over tekst og bilder før den publiseres. Husk å sett på start og slutt-tid for annonsen i den oppgitte kalenderen i skjemaet.

Lobby-siden blir til stadighet distribuert i våre kanaler og nyhetsbrev, så alle aktiviteter og konserter kan dere annonserer her. Bruken av Lobby-annonser er inkludert som en del av partneravtalen og vil ikke utløse noen faktura til dere.

Her oppretter du din annonse: Opprett og send inn din annonse her


Pressemeldinger - nyheter til "partnernyheter"

Om dere legger oss til i deres nyhetsbrev med mail-adressen: morten@mezzomedia.no så vil vi kunne publisere innhold på deres partnerside, om dere ønsker å gjøre det selv gi oss beskjed så gir vi tilgang til det.

Ordinære pressemeldinger blir publisert i vår avdeling "partnernyheter" på forsiden av klassiskmusikk.com og på deres egen partnerside. Det vil være Irene som vår nye "partner editor" som vil ta seg av innhold til deres partnersider, om dere ønkser det.


Vårt konserthus

Her tar vi gladelig i mot deres youtube linker for publisering av konserter eller kortere videoer i avdelingen " Vårt konserthus". Vi kan i dag kun publisere link til youtube og derfor er det da et krav om at videoen er opplastet der. Har dere ikke det, kan vi laste den opp på klassiskmusikk`s egen youtubekanal og dele den derfra.

Link sendes til morten@mezzomedia.no 


Kontakt:  Morten Olsen som har ansvaret for dere er tlf: 900 19 565 eller på
Email: morten@mezzomedia.no
arena artikkel