To av Dulcamaras hjelpere – Emma Hansen Pizarro og Pernille Olafsen

KJÆRSTEBRUSEN!

To av Dulcamaras hjelpere – Emma Hansen Pizarro og Pernille Olafsen
To av Dulcamaras hjelpere – Emma Hansen Pizarro og Pernille Olafsen

KJÆRSTEBRUSEN!

Ja, Kjærstebrusen! fritt etter Donizettis opera Elskovsdrikken og hans herlig fengende og lystige musikk


Kulturelt Initiativ


Lurendreieren Dulcamara ankommer den lille landsbyen – langt ute i skogen på Midtåsen – og lurer bondegutten Nemorino trill rundt med en fantastisk trylledrikk. Den rideinteresserte og lesekyndige Adina lar seg etter hvert også overbevise om hva som er best både for henne selv og innbyggerne i bygda. Ja, de blir rett og slett bebruset – alle som en! 

To av Dulcamaras hjelpere – Emma Hansen Pizarro og Pernille Olafsen – har allerede vært og inspisert at blomstringen for den nye frukten til Kjærstebrusen er i rute. 

Denne forestillingen er ny av året, og spilles ved siden av Mozarts eventyr av et syngespill – TRYLLEFLØYTEN!

Det er virkelig skummelt når Prins Tamino kommer løpende, heseblesende gjennom skogen på Midtåsen – forfulgt av en ildsprutende drage! Heldigvis møter han fuglefangeren Papageno – en glad og lystig fyr – som lever av å fange fugler til Nattens Dronning. Han hjelper Tamino med å finne seg en kjæreste – men skulle svært gjerne hatt en selv også... Tryllefløyten, som Tamino får i gave, hjelper ham gjennom alle farer – og med et klokkespill kan Papageno skremme vekk de skumleste vesener.

Ti profesjonelle sangere framfører det herlige syngespillet sammen med De Tre Guttene, Pap-Pap-barn, skogens dyr, fløytist og pianist........og den ildsprutende dragen.Kulturelt Initiativ