Nordic Voices


Beklager, Dette arrangementet har allerede funnet sted.

I den internasjonale operaverdenen har Den Nordiske Stemme vært et begrep gjennom hele forrige århundre og fram til i dag. Det startet vel med Kirsten Flagstad – gikk videre med Jussi Bjørling – og nå hyller alle Lise Davidsen og hennes fantastiske stemme.


Hva da med et helt ensemble av nordiske stemmer? Nordic Voices er trolig det mest aktive vokalensemblet i Norge i dag og har gjestet Midtåsen skulpturpaviljong med stor suksess ved tidligere anledninger. Med paviljongens fantastiske akustikk er den en perfekt konsertsal for et ensemble som Nordic Voices og musikken de framfører – fra renessansekomponisten Thomas Luis de Victoria via Jeffrey Ryan til verk av flere av våre samtidskomponister: Lasse Thoresen, Bjørn Skjelbred og Kåre Kolberg. Ensemblets gjennomtenkte og kreative konsertprogrammering - ofte med et herlig element av humor - har ledet dem til å bli en ettertraktet gruppe både på den nasjonale og internasjonale scene.

Nordic Voices består av sangerne Tone Braaten, Ingrid Hanken, Ebba Rydh, Per Kristian Amundrød, Frank Havrøy og Rolf Magne Asser. Ensemblet ble stiftet i 1996 – som Kulturelt Initiativ – så det er bare å glede seg til litt ekstra spesiell 25-års feiring.


19.september 2021 18:00 - 19.september 2021 20:00

Sandefjord - Midtåsen skulpturpaviljong

Kulturelt Initiativ

Fylke: Vestfold og Telemark


Lignende arrangement