Anne Sofie von Otter til Geiranger

Anne Sofie von Otter kommer til Festspela i Geiranger.

- Den svenske mezzosopranen synger på våre festspill i september. Det er nesten ikke til å tro, sier styreleder Gunnar Inge Eide. Han legger til at dette er noe de har arbeidet med over lang tid, og at de er veldig glad for at de endelig får henne til Geiranger.

Operasanger Anne Sofie von Otter har vunnet tre Grammy Awards, og hun har vært nominert 23 ganger. 150 CD-innspillinger står på hennes liste, og hun har samarbeidet og sunget med de fremste symfoniorkestrene verden over.

-Sangeren er svært ettertraktet, og har en omfattende konsertkalender som i år bringer henne blant annet til Wien, Paris, London, Warzsawa og Genéve – i tillegg til Geiranger, forteller Eide.

Selv sier sangeren dette:
- Norge har blitt et drømmeland for meg å besøke og synge i. Naturens skjønnhet hos vår kjære nabo er makeløs, og jeg og mine medmusikere, Leif Kaner-Lidström på piano og Fabian Fredriksson på akustisk og elektrisk gitar, gleder oss til å komme til Geiranger. Der vil vi presentere et repertoar av mine personlige favorittstykker.

Festspillene finner sted fra 14.-17.september og bruker verdensarvområdet som en ramme for kunst- og kulturopplevelser. Under festivalen blir konserter både innendørs, ute på fjorden og på fjellet 1500 meter over havet der publikum kommer tett på både artistene og naturen.

 Nyheter