Tom Wilhelmsens operapris til Lina Johnson

Torsdag morgen var operasanger Lina Johnson, sammen med operasjef Randi Stene med på innspilling av Klassisk vorspiel i NRK P2, da hun midt under sending ble overrasket med kameraer og konfetti og en sjekk på kr. 600.000 fra Skipsreder Tom Wilhelmsen Stiftelse. 


KM Red. I Foto: Peder Ebbesen - Kulturmeglerne


- Jeg er helt i sjokk, kjenner meg veldig begæret og ydmyk. Spesielt å stå i rekken med alle disse artistene som har fått prisen før meg. Uvirkelig at jeg nå også er på den lista. Det var bra jeg ikke fikk vite det rett før jeg skulle på scenen, da hadde jeg helt mistet hodet, ler Lina Johnson.

Med mål om å gi sangere og dansere som alt utmerker for sitt talent en unik mulighet til å utvikle seg, har Skipsreder Tom Wilhelmsen Stiftelsen siden 2009 delt ut Tom Wilhelmsens opera & ballettpris, dette er da den 14. gangen prisen deles ut.

- Det er få som har en stemmeprakt som Lina Johnson, og det er en ære å kunne bidra til at hun kan vokse og bli en enda større sanger enn hun alt er. Å dele ut denne prisen er noe av det vi gleder oss mest til hvert år og da er det ekstra gøy at vi kan overraske på denne måten sier styreleder Thomas Wilhelmsen.Nyheter