Konsert i Aulaseriene i Oslo, med Edvard Munchs kunst på veggene. Foto: Aulaserien
Konsert i Aulaseriene i Oslo, med Edvard Munchs kunst på veggene. Foto: Aulaserien

Underjordisk konsertsal på Ramme

Aularommet på Ramme er en underjordisk sal bygget etter modell av Universitetets aula. Den innvies søndag 1. november med konserten Harmoni i mørketid med pianisten Christian Ihle Hadland og Oslo Kammerakademi, som en del av Aulaseriene. På programmet står blant annet verker av Johan Kvandal og Ludwig van Beethoven.

Aulaseriene, som startet nå i høst, er etablert som et møtested mellom internasjonale topputøvere innen klassisk musikk og fremadstormende unge musikere. Den siste helgen i måneden arrangeres konserter i Universitetets aula i Oslo på lørdager og Ramme i Hvitsten på søndager – samme program begge steder. Aulaserienes visjon er å tilby konserter av høyeste kvalitet i det unike møtet mellom Edvard Munchs kunst og klassisk musikk. Edvard Munch hadde tilhold på Ramme og brukte flere motiver derfra i sine dekorasjoner i Aulaen.


Kalender

CD-anmeldelser

Vårt konserthus


 • Det Norske Kammerorkesterets Julekalender

   Se første luke hos Det Norske Kammerorkester.Lukene kan åpnes hver dag kl. 11 fra 1. desember til julaften.

  See More
 • Warner Classics - Julekalender

  Første video fra Warner Classic`s julekalender er publisert. 🎄

  See More
 • BEETHOVEN Symphony No 5 - Eschenbach

   Göteborgs Symfoniker

 • Valdres Sommersymfoni

  Festival highlights 2019

  See More
 • Norges musikkhøgskole (NMH)

  Norges musikkhøgskole (NMH) er en ledende kunstfaglig og vitenskapelig høgskole med over 750 studieplasser. Vi har Norges største fagmiljø i musikk og utdanner profesjonelle utøvere, kirkemusikere, dirigenter, komponister, musikkteknologer, musikkpedagoger og musikkterapeuter.

  See More

Artikler