Sheku Kanneh-Mason & Isata Kanneh-Mason


Beklager, Dette arrangementet har allerede funnet sted.

​Fra Royal Albert Hall til Håkonshallen.


Britiske Sheku og Isata Kanneh-Mason er bror og søster og har spilt sammen hele livet. Begge er fortsatt i tjueårene, men prestisjefylte konsertoppdrag og utmerkelser har nærmest stått i kø for dem i lang tid. 

Sheku Kanneh-Mason er cellist og ble for alvor kjent for et globalt publikum da han spilte under bryllupet til prins Harry og hertuginne Meghan. Han har opptrådt under den store klassiske musikkfestivalen BBC Proms hver sommer siden 2017, og i høst fikk han æren av å være gjestesolist på festivalens verdensberømte siste kveld sammen med fjorårets festspillmusiker, sopran Lise Davidsen.  

Pianist Isata Kanneh-Mason gjorde også sin solodebut under siste Proms. Hun spilte i Norge for første gang under Festspillene for to år siden, og hennes innovative, personlige innspillinger er blitt svært godt mottatt.  

I tillegg til å være internasjonalt etterspurte solister på hver sin kant, turnerer de jevnlig sammen. Musikalsk empati og et likeverdig partnerskap som stammer fra årevis med øving og konserter preger samspillet mellom søsknene.  

I Håkonshallen fremfører de cellosonater av Mendelssohn, Beethoven og Chopin.


Foto: James Hole


23.mai 2024 19:30 - 23.mai 2024 20:30

Håkonshallen

Festspillene i Bergen

Arrangement: Festival

Fylke: Vestland


Lignende arrangement