Planlegg konsertsesongen.

Kommende sesong har et variert program, og har et tidsspenn fra Händels Messias (1741) til hele tre urfremføringer.


Skrevet av KSO


I løpet av sesongen vil det bli presentert solister på vei mot stjernehimmelen, og orkesteret har også en sentral rolle i årets storsatsning i Kilden, Amadeus.

SPENNENDE DIRIGENTER
Sjefdirigent Nathalie Stutzmann og 1. gjestedirigent Julian Rachlin får denne sesongen selskap av vår nye 1. gjestedirigent Tabita Berglund. I tillegg får dere oppleve en rekke spennende dirigenter som debuterer i Kildens flotte konsertsal: Ruth Reinhardt, Lina González-Granados, Roderick Cox, Stefan Solyom, Daniel Reith og Ken-David Masur.

OPPLØFTENDE SALGSTALL
Nå er også billetter til enkeltkonsertene og «Plukk & miks» lagt ut for salg.  Velger du «Plukk & miks» kan  du sette sammen din egen serie av minst fem konserter, med en 25 prosent rabatt. Abonnementsseriene Gull, Sølv og Crescendo har vært i salg i to uker.

Salgs- og markedssjef i Kilden, Janneke Aulie, kan rapportere om oppløftende tall.  

– Det kan virkelig se ut som at publikum gleder seg veldig til den kommende sesongen, og vi har blitt litt overveldet over trykket vi har hatt på abonnementsseriene. Det betyr enormt mye for orkesteret, og for Kilden generelt, sier hun.Kristiansand Symfoniorkester