B32 og nyskrevet verk på Midtåsen

Kjære kulturvenn!
Kultur er en av de viktige byggesteinene i et samfunn. Akkurat nå er det vanskelig å se når og hvordan vi skal bygge videre, men vi planlegger med lysere tider i tankene. Straks det er tilrådelig å treffes for å nyte gode kulturopplevelser sammen, så håper vi dere er med oss i å skape nye herlige kulturelle initiativ.

Vi tror det er fornuftig å holde aktiviteten på et lavt nivå utover våren, men håper at vi kan ønske velkommen til Vårsonaten  med Guro Kleven Hagen og Christian Ihle Hadland i Stokke kirke 9. mai.

Med håp om en god sommer planlegger vi for en ny Midtåsen kulturfestival i tråd med tidligere års tradisjoner. Noter gjerne perioden 13. – 25. juli. Det er da urframføring av et verk for strykesekstett av Peder Barratt-Due på trappene. Han har valgt tittelen “ O Freunde, nicht diese Töne!” på komposisjonen - noe som passer perfekt inn i vår stadige feiring av Beethoven. Samtlige av Beethovens 32 klaversonater framføres over fire dager av Tor Espen Aspaas, og rekken av norske sangere og musikere som gjerne kommer, er helt super!

Midtåsen barnefestival byr på gjensyn med Ludvig og Ludwig – to naturelskere! og Mozarts vidunderlige Tryllefløyten i herlig nyoppsetning!

Utover høsten feirer vi gjerne Beethoven videre med hans sterke Grosse Fuge og konserter i serien Måneskinnssonaten. Helt til slutt håper vi å hylle gleden – Ode an die Freude! – og i disse utfordrende tidene grunner vi ofte på det at Oslofilharmonien ønsker å gjeste oss med selveste Skjebnesymfonien…..

Vi håper å se dere om ikke så lenge!

Kulturelt InitiativKulturelt Initiativ