MIDTÅSEN KULTURFESTIVAL


Beklager, Dette arrangementet har allerede funnet sted.

Tjernet på Midtåsen er virkelig en perle av en kulturarena! Det har gitt oss uendelig mye inspirasjon til å skape stadig nye opplevelser for et entusiastisk publikum i alle aldere. Hele vår nasjonale kulturskatt kunne vært hentet derfra, og derfor er det en glede å presentere konserten Nasjonalromantisk tjernetrepertoar og Haugtussa med ballett i disse unike rammene.


Norsk sang og musikk på sitt aller beste – som de reneste ønskekonserter i herlige sommerkvelder. Tjernet føyer seg pent inn i rekken av unike spillesteder på Midtåsen ved siden av parken, terrassen foran villaen, skulpturpaviljongen – og selveste Arnebergstuen! Vi føler oss privilegerte som får anledning til å fylle disse rommene med det beste av klassisk musikk – og håper dere lar dere friste til å bli med!

Det er din egen fantasi som lager barnefestivalen til en helt spesiell opplevelse. Forestillingen FANTASIA! tar deg med på en vandring rundt på Midtåsen, og inviterer deg til et mestermøte mellom sang, musikk, dans, malerier og natur, hvor du til slutt finner deg selv dansende sammen med de mest urnorske vesener. Ved tjernet! Og litt lenger inn i skogen er det fare for å treffe på en ildsprutende drage. Den har en liten, men svært viktig rolle i Mozarts eventyr om Tryllefløyten.

Opplevelser er den beste gave man kan gi – både til seg selv og til de du er glad i. Vær en KULTURVENN og fryd deg over en ny sommer med unike opplevelser på den flotteste av kulturarenaer – Midtåsen!

Midt i blinken!


09.juli 2023 20:00 - 23.juli 2023 20:00

Midtåsen, Sandefjord

Kulturelt Initiativ

Arrangement: Festival

Fylke: Vestfold og Telemark


Lignende arrangement