SERENADER med SSENS TRIO

SERENADER med SSENS TRIO

Det er på tide å åpne sesongen på Midtåsen!


Kulturelt Initiativ


SERENADER med SSENS TRIO! 
Midtåsen skulpturpaviljong søndag 2. juni.

SERENADE var opprinnelig en kveldssang holdt til noens ære. Ved denne anledningen gjør vi med glede ære på Ssens Trio som i år feirer sitt 10-års jubileum! Ti år med fantastisk musisering! OG - vi gjør ære på paviljongen som huser Knut Steens unike marmorskulpturer. Den åpnet for 15 år siden!

SERENADER ble opprinnelig framført om kvelden – for den elskede, en venn eller for en person med høy status som skulle beæres. Så det passer da fint at konserten starterKl. 18.00.

SERENADE av Ernst von Dochnany er første verk på programmet – og trioen avslutter med Ludwig van Beethovens SERENADE opus 8. Mellom disse verkene kan du oppleve et spennende nytt verk av den norske komponisten Anna Berg – Earthward, Ever Circling! – fra 2023.

Sølve Sigerland, fiolin, Henninge Landaas, bratsj, og Ellen M. Flesjø, cello, elsker å spille i skulpturpaviljongen, og opp gjennom årene er de virkelig blitt blant våre store publikumsfavoritter. Ingen glemmer den gangen det var så varmet i skulpturpaviljongen at konsertene ble flyttet ut under de mest fantastisk vårgrønne bøketrærne! Det er herlig akustikk der også – som virkelig kler en aftensang!

Hvordan blir det denne gangen, tro? Vi sjekker Yr.........Kulturelt Initiativ