Trio Mediæval i Høyjord stavkirke

Trio Mediæval må være et tidsmessig perfekt ensemble for Høyjord stavkirke.


Skrevet av Kulturelt Initiativ


Trioen feirer i år sitt 25-års jubileum med en rekke konserter i inn- og utland – blant annet en 14-dagers USA-turné mot slutten av året. Anna Maria Friman, Linn Andrea Fuglseth og Jorunn Lovise Husan byr på et vidt spekter av sanger som passer ypperlig inn i den unike stavkirken – fra middelaldermusikk via folkemusikk, mesterlig arrangert av ensemblets medlemmer, til samtidsmusikk spesielt komponert for dem. Kontrabassisten Mats Eilertsen legger herlige bassganger til de tre stemmene, og gir konserten en ekstra dimensjon.

Høyjord stavkirke

Vi elsker å utforske de unike kirkene i Sandefjord Nord! Få publikummere kjente til Tomaskirken på Signo i Andebu før vi åpnet festivalen TO BEethoven – or not TO BEethoven der i 2020. Og da vi fortsatte i middelalderkirken i Andebu – steinkirken som ble bygd ca. år 1.100 – så oppdaget vi enda en perle av et bygg med en svært spesiell akustikk. Nå gleder vi oss til å invitere til konsert i

HØYJORD STAVKIRKE SØNDAG DEN 28. AUGUST KL. 18.00, og lurer på:

Har dere besøkt «vår egen» stavkirke tidligere? Opplevd sang med et spenn fra middelalderen og fram til nyskapte verk av en fantastisk sangertrio der.

Billetter á kr 375,-/100,- (barn unge under 20 år) + avg.Kulturelt Initiativ