Tusen takk for i år

Velkommen til nye kulturelle initiativ i 2024


Partner I Kulturellt initiativ


Tusen takk for alle de herlige anledningene vi skapte sammen gjennom hele 45 konserter og forestillinger i 2023! Og nå gleder vi oss virkelig til å invitere til et nytt spennende kulturår 2024.

 Vi starter allerede i den siste uken i januar når vi ønsker å feire tre store komponister – som alle har bursdager i den perioden. Deretter blir det MEMO-festival i april – og åpning i Midtåsen skulpturpaviljong den 2. juni. 

 MIDTÅSEN KULTURFESTIVAL finner sted i perioden 7. – 21. juli og åpner med konsert ute i parken på Midtåsen. Deretter byr vi på en kammermusikkserie i den praktfulle Arnebergstuen og i skulpturpaviljongen; temakveldene Fransk aften og Operetteaften; og daglige Cafékonserter på terrassen foran villaen.

 MIDTÅSEN BARNEFESTIVAL består av to forestillinger. Under mottoet: Alle barn i Norge bør få oppleve en forestilling av Mozarts eventyr av et syngespill, Tryllefløyten – går denne inn som fast forestilling på festivalen. I tillegg presenterer vi en helt ny sprudlende forestilling (bokstavelig talt) – tilrettelagt for Midtåsen som kulturarena – og de to produksjonene alternerer i perioden 9. til 21. juli.

 Høstfestival 2024 finner sted helgen 12. – 14. oktober med et svært spennende og variert program av unik sang og kammermusikk på aller høyeste nivå.

 Opplevelser er den beste JULEGAVEN! Dersom man ønsker å gi arrangementer i Kulturelt Initiativs regi som julegaver, er man hjertelig velkommen til å kontakte oss på kultint@gmail.com eller telefon 91398141.

Baba YagaKulturelt Initiativ