Lawo Classics

LAWO Classics er et norsk plateselskap for klassisk musikk med hovedfokus på utgivelser av norske musikere og komponister, i utmerket lydkvalitet. Vi har siden 2008 utgitt over 200 titler, der repertoaret spenner fra gregoriansk sang, via det klassiske kjernerepertoaret, til musikk fra vår egen tid; fra solostykker via kammermusikk til store orkesterverk; med både godt kjente og mindre kjente aktører.

LAWO Classics vil gjerne bidra til å lydfeste viktige deler av den norske musikkarven ifra både eldre og nyere tid, og har bl.a. gitt ut David Monrad Johansens samlede klaververker, en mengde nyskrevet samtidsmusikk og er godt i gang med å spille inn og utgi all Ketil Hvoslefs kammermusikk.

For LAWO Classics er det viktig å skape et produkt både vi og artistene er fornøyd med, og vi synes derfor det er viktig at begge parter er delaktige under hele prosessen fra innspilling til ferdig utgivelse.

LAWO Classics’ utgivelser distribueres til 40 land, med Sentral-Europa, USA, Japan og Sør-Korea som de største områdene. I tillegg kommer digital distribusjon. Alle LAWO Classics’ innspillinger skjer i HiRes-formatet DXD.

lawo@lawo.no

920 19 811

http://www.lawo.no/


Parkenga 4B, Oslo

Nyheter

Artikler

Annonser2893