Argentinsk tango - Mariana Mazú (AR)


Beklager, Dette arrangementet har allerede funnet sted.

Møt vinneren av den argentinske Grammy-prisen for årets tangoartist 2021! Vi er så heldige å få besøk av Mariana Mazú søndag 15. mai 2022.


Møt vinneren av den argentinske Grammy-prisen for årets tangoartist 2021! Vi er så heldige å få besøk av Mariana Mazú søndag 15. mai 2022.

Med sitt debutalbum «La bella indifferencia» (2020) trådte den argentinske sangerinnen Mariana Mazú inn i rampelyset i sitt hjemland, og stakk av med Gardel-prisen for både årets beste tangoalbum og beste tangoartist i 2021. Utgivelsen er produsert av den anerkjente musikeren Acho Estol, og har resultert i over én milion avspillinger på Spotify. “Med sin eklektiske og fordomsfrie stil representerer hun et friskt pust i dagens tango. Det er nok å lytte til hennes prisvinnende debutalbum for å bekrefte at musikken fra Buenos Aires ikke har – og heller ikke burde ha – noen grenser”, sier journalisten Maximilian Carranza i avisen Tribuna. Nå legger Mazú ut på sin aller første Europa-turné, og har med seg en av landets fremste gitarister, Leonardo Andersen.

Det blir milonga med DJ før og etter konsert, og det er også anledning til å danse under konserten.

Dørene åpnes: 17.00
Konsertstart: 18.00
Dørene lukkes: 22.00

Covid-19

Vi minner om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme. Har dere spørsmål, ring daglig leder Gjøril Songvoll på mobil: 95 23 24 01

Billetter
Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. Dersom det er utsolgt, send oss en sms til 95 23 24 01 samme dag, så kan det være vi finner plass til deg likevel.
Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rødhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står "BESTILL".
Deretter trykker du "FORTSETT". Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

(Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)
 


15.mai 2022 17:00 - 15.mai 2022 22:00

Gamle Raadhus Scene, Christiania Torv 1

Opera til folket

Arrangement: Dans

Fylke: Oslo


Lignende arrangement