EKSTRA Lørdagsopera med morgendagens stjerner


Beklager, Dette arrangementet har allerede funnet sted.

Velkommen til Lørdagsopera (sesong 21) på Gamle Raadhus Scene. Vi lover høy kvalitet og godt humør, høye toner, sorg og drama i beste operastil. Sangerne presenterer selv hva de synger. I dag får vi besøk av de dyktige studentene ved operahøgskolen som inviterer til sommerkonsert med et repertoar av arier og ensembler fra opera- og operettelitteraturen.


Velkommen til Lørdagsopera (sesong 21) på Gamle Raadhus Scene. Vi lover høy kvalitet og godt humør, høye toner, sorg og drama i beste operastil. Sangerne presenterer selv hva de synger. I dag får vi besøk av de dyktige studentene ved operahøgskolen som inviterer til sommerkonsert med et repertoar av arier og ensembler fra opera- og operettelitteraturen.

Dørene åpner ikke før 15.30, men Skyggesiden bar åpner 15.00 slik at du kan få deg noe godt å drikke mens du venter. Så kan du komme opp til Gamle Raadhus Scene kl 15.30 og reservere plass og gå ned og kose deg i 30 min til.

Medvirkende

Hannah Edmunds, sopran
Solvi Skogstad, mezzosopran
Mathilda Lovisa Goike, mezzosopran
Jonathan Steen Bjørnseth, tenor
Eric Stylianou Korsnes, baryton
Mattis Holthe Møll Austrheim, baryton
Ulrik Stensrød, bass
Joachim Isaksen, bass
Olesya Tutova på klaver
Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.
Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner kl 14.30 på selve konsertdagen, slik at du kan reservere gode sitteplasser.

Bar

Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar, rett ved siden av oss, åpner dørene kl 15.00 slik at publikum kan nyte noe godt i glasset før forestilling. Gå opp på Gamle Raadhus Scene og reserver plass kl 15.30, så får du en bedre plass.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1 (vis a vis Rådhusgata 19)

Bruksanvisning for billettbestilling

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT».
Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en
e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå på opera og konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene og gjøre dem mer tilgjengelig for dem mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå i underkant av 2000 medlemmer og det koster kun kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Gjør du ikke det, vanker det dessverre en bot. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Du kan gi den til en venn også.
Meld deg på via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter på de fleste billetter på Gamle Raadhus Scene! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.


15.juni 2024 16:00 - 15.juni 2024 17:00

Gamle Raadhus Scene, Christiania Torv 1 (ved siden av Rådhusgata 30)

Opera til folket

Arrangement: Opera

Fylke: Oslo


Lignende arrangement