Konsert med Knut Buen og Håvard Svendsrud


Beklager, Dette arrangementet har allerede funnet sted.

Duoen Knut Buen og Håvard Svendsrud fremfører programmet «Gagneglød».


Hardingfelespilleren Knut Buen fra Tuddal og trekkspilleren Håvard Svendsrud fra Modum har samarbeidet om ulike musikkprosjekter siden 2016. Siden den gang har de to spilt konserter på små og store scener rundt om i landet, og laget to plater sammen.

«Gagneglød» er tittelen på duoens siste plateutgivelse, og på et konsertprogram de har turnert med siden sommeren 2021. Innholdet består både av tradisjonell slåttemusikk og runddansmusikk, og av nytt materiale Buen og Svendsrud har komponert i sammen. Programmet har også et utpreget verbalt tilsnitt, som dikt av Knut Buen, og rikelig med historiefortelling, anekdoter og humor.

Duoen Buen og Svendsrud, har ved flere anledninger spilt egne konserter i Oslo. 18. februar 2022 spiller de på nytt i byen, og fremfører programmet «Gagneglød» i stemningsfulle omgivelser på Gamle Raadhus Scene. På grunn av samfunnssituasjonen, selges det et begrenset antall billetter til forestillingen.

Covid-19

Vi ber alle fortsette å bruke antibac når dere ankommer våre lokaler. Vi ber også om at dere har på munnbind når dere går rundt i lokalet.

Vi må også minne om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme!!

Har dere spørsmål, ring daglig leder Gjøril Songvoll på mobil: 95 23 24 01

Billetter
Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. 

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.


18.februar 2022 19:00 - 18.februar 2022 21:00

Gamle Raadhus Scene, Christiania Torv 1

Opera til folket

Sjanger: Folkemusikk

Fylke: Oslo


Lignende arrangement