Konsert med Saxofonkvartetten Rollin’ Phones


Beklager, Dette arrangementet har allerede funnet sted.

Konsert med den virtouse Saxofonkvartetten Rollin’ Phones. De har tatt turen helt fra Sverige og byr på et program som strekker seg fra Georges Bizet til moderne musikk av Marsel Nichan og Mikael Råberg.


Du vil ikke gå glipp av denne konserten med den virtouse Saxofonkvartetten Rollin’ Phones. De har tatt turen helt fra Sverige og byr på et program som strekker seg fra Georges Bizet til moderne musikk av Marsel Nichan og Mikael Råberg.

Kvartetten har fått oppmerksomhet for sin utstråling og for sine varierte program. Gruppen er en klassisk kammermusikkensemble som blander inn musikk fra andre genrer, alt med scenisk framføring og arrangement i toppklasse, regn med et spennende konsept!

Medvirkende

Tove Nylund - sopransaxofon
Edith Bakker, altsaksofon
Lucy Jessica Riley, tenorsaxofon
Neta Norén, barytonsaxofon

Saxofonkvartetten Rollin’ Phones ble dannet i 1986 og har siden starten arbeidet med kvartetten som høyeste prioritet.

Repertoaret strekker seg fra klassiske standardverk og transkripsjoner til verk av nålevende komponister. Gruppen har blitt tilegnet flere verk av både svenske, norske og utenlandske komponister.

I tillegg til sin egen konsertvirksomhet har kvartetten vært flittig engasjert som solister med symfoniorkestre, korps og kor over hele verden.

Saxofonkvartetten Rollin’ Phones har opptrådt flere ganger i radio og TV, både nasjonalt og internasjonalt. Ensemblen turnerer kontinuerlig over hele Skandinavia, store deler av Europa, Asia, Afrika og Amerika.

Åtte plateinnspillinger er utgitt og gruppen har blitt tildelt en rekke stipender bl.a. fra Kungliga Musikaliska Akademien og Konstnärsnämnden i Sverige.

Kvartetten ble dannet av fire studenter på Musikhögskolan i Stockholm.

Etter iherdige øvelser våren 1986 ble karrieren innledet med gatemusikkspilling på Sergels torg i Stockholm, med stor suksess.

Det ene ledet til det andre og gruppen ble oppdaget av publikum, TV – og radioprodusenter, agenter og arrangører og det gjorde at medlemmene fra 1987 kunne leve av å bare spille med gruppen.

Kvartetten har spilt i alle mulige sammenheng; i konserthus, hos kammermusikkforeninger, som solister, holdt workshops samt spilt skolekonserter for alle aldersgrupper i alle Sveriges län (fylker).

Dessuten har gruppen reist flere ganger med det svenske Kongeparet som musikalsk innslag ved deres representasjonsreiser, bl.a. til Japan og Sør-Afrika.
Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.

Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner 30 min før forestillingen begynner. På den måten kan du reservere gode sitteplasser og så ev ta en tur i baren ved siden av oss.

Bar

Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar ligger rett utenfor døren vår. Der kan publikum nyte noe godt i glasset før konsert. Skyggesiden har også fantastiske burgere, byens beste pommes frites og annet snadder, men det er lurt å gå opp på Gamle Raadhus Scene og reservere plass først. Da får du bedre plass.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1

Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.
Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.

Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en
e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå på opera og konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene og gjøre dem mer tilgjengelig for dem mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå i underkant av 2000 medlemmer og det koster kun kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Gjør du ikke det, vanker det dessverre en bot. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Du kan gi den til en venn også.
Meld deg på via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter på de fleste billetter på Gamle Raadhus Scene! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.


24.november 2023 19:00 - 24.november 2023 20:00

Gamle Raadhus Scene, Christiania Torv 1 (vis a vis Rådhusgata 19)

Opera til folket

Arrangement: Blåseorkester

Sjanger: Samtidsmusikk

Fylke: Oslo


Lignende arrangement