Lars Lillo-Stenberg synger Grieg med Bugge


Beklager, Dette arrangementet har allerede funnet sted.

Lars Lillo-Stenberg synger Grieg med Bugge Wesseltoft. Tekster av Vinje, Bjørnson og Garborg.


For over tyve år siden i 2000 lagde Lars Lillo-Stenberg en plate titulert ”Oslo” med gamle Oslo-sanger. Den gang produsert av medspillende Bugge Wesseltoft og ifjor begynte de på sitt andre prosjekt sammen.

Denne gangen er det et dypdykk i Edvard Griegs samlede sangproduksjon.

Grieg var som komponist veldig aktiv med å tonsette dikt, blant de mest kjente er ”Våren” og ”Ved Rondane” begge signert Aasmund Olavsson Vinje. Disse og 12 andre sanger ble albumet: Lars Lillo-Stenberg: "Synger Grieg med Bugge" som ble utgitt 21. mai 2021

Sangene har blitt filtrert gjennom Lars Lillo-Stenbergs popvisete utrykk på sang og akustisk gitar, som videre har blitt utfylt av Bugge Wesseltoft på klaver og tidvis også Ellen Andrea Wang på bass. Griegs komposisjoner er her godt ivaretatt og likevel svært annerledes enn den klassiske versjonen.

Lars Lillo-Stenberg har følt sterkt for at tekstene også skal komme tydelig til sin rett. Disse tekstene er signert utenom Vinje av våre mest kjente forfattere som Ibsen, Bjørnson og Garborg. Men også H. C. Andersen, som her beskriver sin store forelskelse i en allerede forlovet kvinne, i sangene ”Jeg elsker deg” og ”To brune øyne”.

Medvirkende

Lars Lillo-Stenberg (akk.gitar & vokal)
Bugge Wesseltoft (piano)
Ellen Andrea Wang (akustisk bass)

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.

Kart

Covid-19

Vi må be om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme.
Det er påbudt å bruke antibac og viktig å holde avstand. Ellers følger vi til enhver tid alle restriksjoner og regler som gjelder.

Gjeldende regler for innendørs arrangement:

Maksimalt 50 personer der man har faste tilviste sitteplasser.
Bruk munnbind når du ikke kan holde 1 meters avstand.
Bruk antibakk ved ankomst.
Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står "BESTILL".
Deretter trykker du "FORTSETT". Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, på den måten vet vi hvem som kan sitte sammen).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til: info@operatilfolket.no

(Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)


03.mars 2022 19:00 - 03.mars 2022 20:00

Gamle Raadhus Scene, Christiania Torv 1

Opera til folket

Arrangement: Kammermusikk

Sjanger: Sjangeroverskridende

Fylke: Oslo


Lignende arrangement