Mens grauten koker - en julekonsert


Beklager, Dette arrangementet har allerede funnet sted.

Konsert som er proppet full med både morsomme og rørende sanger og vi garanterer julestemning


Velkommen til julekonserten Mens Grauten Koker.

Elleve utøvere, som alle har studert på Musikkteaterhøyskolen i Oslo som nå er en del av Høyskolen Kristiania, byr på stemningsfull julekonsert.

På konserten Mens Grauten Koker skal vi ta dere med inn, mens vi venter på julen. Konserten er proppet full med både morsomme og rørende sanger og vi garanterer julestemning. Kom å ring inn julen sammen med oss den andre søndagen i advent klokken 18.00 på Gamle Rådhus Scene!

Billetter

For bestilling av billetter send mail til: hanne.eidsli@hotmail.com
OBS! Mailen må inneholde fullt navn og telefonnummer til den som bestiller billettene.

Eller Vipps til: 47343311

Teppefall er en plattform for unge, nyutdannede utøvere, fortrinnsvis innen musikkteater. Med arbeidet ønsker Teppefall å åpne øynene til bransjen og publikum for den kreativiteten og kompetansen som er i nyutdannede utøvere. Teppefall skal levere forestillinger og konserter av høy kunstnerisk kvalitet, og søker å velge spennende repertoar som gir publikum en bredere forståelse av hva musikkteater kan være, samtidig som det er tilgjengelig for mange. Teppefall skal være en ambisiøs, utfordrende og inkluderende arena for musikkteater.

Medvirkende

Charlotte Baasland,
Ørjan Solheim Rodahl,
Andrea Rymoen,
Jenny Bulterud,
Ellen Lovise Nøsen,
Anne Brigitte Grindhaug,
Marthe Haukenes Malmedal,
Andreas Hammersland,
Hanne Eidsli Solheim,
Marianne Henriksen Halle,
Marthe Stenerud Skeie
Bjørge Verbaan, pianist
Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.
Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.


04.desember 2022 18:00 - 04.desember 2022 19:30

Gamle Raadhus Scene, Christiania Torv 1

Opera til folket

Arrangement: Musikal

Fylke: Oslo


Lignende arrangement