Opera for barna – Playtime


Beklager, Dette arrangementet har allerede funnet sted.

Denne absurde fortellingen for barn foregår ute i naturen. Vi møter forskjellige dyr og insekter og det oppstår dramatikk.


Haydn Wood (1882–1959) er mest kjent for sine populære, iørefallende melodier med preg av tidlig jazz, senromantisk harmonisering og en touch av English light music. Denne absurde fortellingen foregår ute i naturen. Vi møter forskjellige dyr og insekter og det oppstår dramatikk. Men heldigvis blir det happy ending. Forestillingen spilles på norsk, men noen av sangene synges på engelsk.

Medvirkende

Mari Aschehoug, sopran
Solvi Skogstad, mezzosopran
Jostein Fahre, tenor
Edvard Sandbakken, baryton
Stefan Ibsen Zlatanos, klaver
Varighet ca. 40 minutter uten pause. Passer best for barn fra tre år og oppover.

Konserten er støttet av Kulturrådet.

Billetter

Kr 100,-
Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.
Bruksanvisning for billettbestilling

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til: info@operatilfolket.no
PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.


01.april 2023 12:30 - 01.april 2023 13:10

Gamle Raadhus Scene, Christiania Torv 1

Opera til folket

Arrangement: Opera

Fylke: Oslo


Lignende arrangement