Operaforestilling: En dag


Beklager, Dette arrangementet har allerede funnet sted.

Hva gjør det med et menneske å oppleve alvorlig kronisk sykdom? Hva gjør det med et menneske å leve på utsiden av samfunnet, mens alle rundt lever livet som normalt?


Hva gjør det med et menneske å oppleve alvorlig kronisk sykdom? Hva gjør det med et menneske å leve på utsiden av samfunnet, mens alle rundt lever livet som normalt?

I denne forestillingen møter vi en kvinne som sitter alene i et rom med fire vegger, et vindu og en dør. Hun prøver å erindre hvordan livet hennes var før og hvordan det ble slik det er nå. Vi ser henne gå gjennom ulike følelser som sorg, sinne, selvforakt, håpløshet, og den bunnløse frykten for at livet ikke skal være mer enn dette lille rommet. Til tross for alt dette ser vi også små glimt av glede, og vi får høre om hvordan små øyeblikk kan fylle dager med lykke. Vi følger kvinnen mens hun forsøker å komme seg ut døren og tilbake sitt gamle liv.

Tekst og musikk er skrevet av Juni Teie, og var en del av hennes masterprosjekt på Norges musikkhøgskole. Kammeroperaen vises nå i revidert og utvidet utgave.

Medvirkende

Hilde Andersen, regi
Juni Teie, sopran
Olga Jørgensen, klaver
Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.

NB! Spesialpris for medlemmer i ME-foreningen, Endometrioseforeningen, Norsk Sykepleierforbund, Den Norske Legeforening

Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner 30 min før forestillingen begynner. På den måten kan du reservere gode sitteplasser og så ev ta en tur i baren ved siden av oss.

Bar

Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar ligger rett utenfor døren vår. Der kan publikum nyte noe godt i glasset før konsert. Skyggesiden har også fantastiske burgere, byens beste pommes frites og annet snadder, men det er lurt å gå opp på Gamle Raadhus Scene og reservere plass først. Da får du bedre plass.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1

Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.
Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.

Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en
e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå på opera og konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene og gjøre dem mer tilgjengelig for dem mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå i underkant av 2000 medlemmer og det koster kun kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Gjør du ikke det, vanker det dessverre en bot. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Du kan gi den til en venn også.
Meld deg på via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter på de fleste billetter på Gamle Raadhus Scene! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.


21.mars 2024 19:00 - 21.mars 2024 20:00

Gamle Raadhus Scene, Christiania Torv 1 (vis a vis Rådhusgata 19)

Opera til folket

Arrangement: Opera

Sjanger: Samtidsmusikk

Fylke: Oslo


Lignende arrangement