Oslo Operafestival HÅKON KORNSTAD & REZA


Det blir sjangeroverskridende vakkert når saksofonist og operasanger Håkon Kornstad tar med seg pianist Reza Aghamir til Tveten gård.


Det blir sjangeroverskridende vakkert når saksofonist og operasanger Håkon Kornstad tar med seg pianist Reza Aghamir til Tveten gård. Først får publikum oppleve Håkon Kornstad solo, der han spontan-komponerer og tryller fram små symfonier for saksofon, sang og loopmaskin. Deretter får han følge av Reza Aghamir, og da blir det opera-arier, sanger og improvisasjon. Dette er en konsert som passer for alle som elsker jazz, opera – og for dem som ikke trodde de likte noen av delene.

Varighet ca. 1 time uten pause.

Medvirkende

Håkon Kornstad
Reza Aghamir

Billetter
Fri entré

Adresse

Sted: Tveten Gård
Adresse: Tvetenveien 101 (ikke langt fra Tveita senter og T-banestasjonen).

Parkering

Ingen parkering på gården, men du kan parkere på Tveita senter, nedre plan ved skolen.

Covid-19

Vi må be om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme.
Det er påbudt å bruke antibac og viktig å holde avstand. Ellers følger vi til enhver tid alle restriksjoner og regler som gjelder.


PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no


19.september 2021 14:01 - 19.september 2021 18:00

Tveten gård, Tvetenveien 101

Opera til folket

Arrangement: Festival,Opera

Sjanger: Elektronisk musikk,Improvisasjon,Sjangeroverskridende

Fylke: Oslo


Lignende arrangement