Pride: Regnbueopera


Regnbueopera må til når det er Pride i Oslo. Opera er kanskje den musikkformen som aller best snakker til hjertene våre. Det er kjærlighet, hjerte & smerte i rikelig monn.


Regnbueopera må til når det er Pride i Oslo. Opera er kanskje den musikkformen som aller best snakker til hjertene våre. Det er kjærlighet, hjerte & smerte i rikelig monn. Heldigvis er det også en hel del glimt i øyet, så det blir ikke død og fordervelse hele tiden. Kveldens utøvere byr på en variert, morsom, trist og fargerik forestilling med den beste kvalitet.

Medvirkende

Solveig Bergersen, sopran
Maria Dale Johannessen, mezzosopran
Lasse Økland, baryton
Stefan Ibsen Zlatanos, klaver

Billetter
Fri entre

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1

Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.
Rett ved siden av Rådhusgata 30.

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå på opera og konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene og gjøre dem mer tilgjengelig for dem mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå i underkant av 2000 medlemmer og det koster kun kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Gjør du ikke det, vanker det dessverre en bot. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Du kan gi den til en venn også.
Meld deg på via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter på de fleste billetter på Gamle Raadhus Scene! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.


27.juni 2024 19:00 - 27.juni 2024 20:00

Gamle Raadhus Scene, Christiania Torv 1 (ved siden av Rådhusgata 30)

Opera til folket

Arrangement: Opera

Fylke: Oslo


Lignende arrangement