Rakhmaninov med venner


Beklager, Dette arrangementet har allerede funnet sted.

Bli med å feire 150-årsjubileet til Rakhmaninov fødsel med en fortelling om hans liv gjennom musikk.


Gratulerer med dagen, Sergej Rakhmaninov (1873-1943)! Bli med å feire 150-årsjubileet til komponistens fødsel med en fortelling om hans liv gjennom musikk. Siden ingen bursdagsfeiring er komplett uten venner, vil et spesielt fokus rettes mot vennskapene Rakhmaninov hadde i løpet av livet og hvordan de påvirket musikken hans. Konserten vil bestå av komponistens tidløse melodier samt noen av hans venner.
 
I Rakhmaninovs levetid var musikken hans en flukt fra moderniteten – 150 år etter fødselen hans blir han sett på som en bro mellom gammelt og nytt. Ta med dine egne venner og bli med på musikkreisen!
 
Medvirkende
⭐ Gabriel Vinker
⭐ Gabriella Fedorka
⭐ Anastasia Veliyulin
⭐ Ilknur Andersen
Produsent: Hong Phuc Ho Chung
 
Varighet: 1 time
Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.

Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner 30 min før forestillingen begynner. På den måten kan du reservere gode sitteplasser og så ev ta en tur i baren ved siden av oss.

Bar

Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar ligger rett utenfor døren vår. Der kan publikum nyte noe godt i glasset før konsert. Skyggesiden har også fantastiske burgere, byens beste pommes frites og annet snadder, men det er lurt å gå opp på Gamle Raadhus Scene og reservere plass først. Da får du bedre plass.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1

Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.
Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.

Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en
e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå på opera og konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene og gjøre dem mer tilgjengelig for dem mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå i underkant av 2000 medlemmer og det koster kun kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Gjør du ikke det, vanker det dessverre en bot. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Du kan gi den til en venn også.
Meld deg på via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter på de fleste billetter på Gamle Raadhus Scene! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.


14.desember 2023 18:30 - 14.desember 2023 19:30

Gamle Raadhus Scene, Christiania Torv 1 (vis a vis Rådhusgata 19)

Opera til folket

Arrangement: Kammermusikk

Fylke: Oslo


Lignende arrangement