Telemark Kammerorkester: nytt, klassisk og Piazolla!


Beklager, Dette arrangementet har allerede funnet sted.

Det blir klassisk musikk for strykere av W.A. Mozart, Jean Sibelius og Carl Nielsen, samt verk av Astor Piazolla, i anledning Piazollas 100-års jubileum.


Telemark Kammerorkester kommer til Gamle Rådhus Scene med en flunkende ny konsert for akkordeon og strykere av komponisten Kari Beate Tandberg. Det blir også klassisk musikk for strykere av W.A. Mozart, Jean Sibelius og Carl Nielsen, samt verk av Astor Piazolla, i anledning Piazollas 100-års jubileum.

Solist i Tandbergs konsert er Andreas Angell, en aktiv utøver i mange konstellasjoner: musiker i ny og tradisjonell musikk, som komponist og som scenemusiker.

Telemark Kammerorkester er et profesjonelt strykeensemble etablert i 1992. Orkesteret er prosjektbasert og består av en fast kjerne av musikere som utvides avhengig av prosjektets art. Ensemblet har gitt ut 6 innspillinger, og ble nominert til Spellemannspris i 2018 for innspillingen «Chasing Strings». TKO har hovedfokus på den nye musikken i et bredt perspektiv, men tar også vare på det klassiske repertoaret for strykere.

Kunstnerisk leder: Per Kristian Skalstad Solist: Andreas Angell

konserten spilles også 23/10 Hamar Teater og 24/10 Ibsenhuset

Støttet av Norsk kulturråd og Norsk Komponistforening


24.oktober 2021 18:00 - 24.oktober 2021 19:15

Ibsenhuset i Skien

Opera til folket

Arrangement: Kammermusikk

Fylke: Vestfold og Telemark


Lignende arrangement