Juletrillekonsert


Beklager, Dette arrangementet har allerede funnet sted.

Er du hjemme i fødselspermisjon i førjulstiden? Ta med deg babyen og kom i julestemning med Oslo-filharmonien! Vi spiller to konserter, som hver varer 40 miutter. 


Velkommen til Oslo-filharmoniens konserttilbud for familier med de minste barna. Vi har tilpasset repertoaret til sarte ører og stiller med et mindre orkester. Her kan du få prøve ut en ny opplevelse sammen med babyen din.

Velkommen til en lydtilpasset, passe lang, hyggelig og stemningsfull konsert. Her kan du og den lille sammen få oppleve et lite orkester som har samlet et knippe verk tilpasset sarte ører. Musikken er primært for de voksne, men opplevelsen kan dere dele. Du får to seter for prisen av én billett, da kan du ha stellebag, koseteppe eller yndlingsbamsen på den ledige stolen. Passer for babyer og de minste barna.

Vi spiller et utvalg klassiske stykker, både litt kjent og litt ukjent, og alt i et format som passer for nybakte foreldre og pludrende små konsertgjengere. Barnevognen må settes i garderoben, men du kan ha med deg teppe, bag, puter, smokker, flasker og så videre inn i salen.

Velkommen til en hyggelig musikkopplevelse sammen med babyen!

Når du kjøper en billett til denne konserten, får du automatisk reservert to seter. Du betaler bare for én billett.


12.desember 2023 12:00 - 12.desember 2023 14:05

Oslo Konserthus

Oslo Filharmonien

Arrangement: Orkester

Fylke: Oslo


Lignende arrangement