Kom i julestemning med barnas julekonsert


Beklager, Dette arrangementet har allerede funnet sted.

Tradisjonen tro inviterer musikerne i Oslo-filharmonien til en stemningsfull juleopplevelse for hele familien!


Passer fra 4 år og oppover.
Juleverksted åpner én time før konsertstart

Tradisjonen tro inviterer musikerne i orkesteret til en musikalsk julefeiring for store og små. På konserten får du oppleve både tradisjonelle sanger og nyere julemusikk. Vi avslutter konserten med John Williams' Somewhere in my Memory fra Alene hjemme.


Hjem til jul
Tema for årets konsert er "Hjem til jul". Som et internasjonalt orkester har musikerne våre røtter fra hele verden, og vi er nysgjerrige på hva julen betyr for dem. Hva savner de mest fra hjemlandet i julen? Og hva mener de er det beste med en norsk jul?

Sammen med musikerne våre deltar barn fra West End Danse- og Musikalskole på scenen, og sammen synger vi kjente julesanger.

I tillegg vil du møte unge hiphop-dansere fra Subsdans, et av Norges fremste dansestudio innen street- og clubdance. 

Morgan Knaplund er en ung lovende sanger kjent fra Norske talenter. Hun har nylig gjort suksess som Ariel i den nye versjonen av Den lille havfruen. Vi vil få høre henne i en storslått versjon av Det er min drøm og Selmas sang - siste kjent fra julekalenderen Snøfall.


Juleverksted for hele familien
Én time før konsertstart vil det være juleverksted i foajeen. Her kan du klippe, lime, tegne og forme fine julegaver og julepynt. Du finner ulike stasjoner rundt om i foajeen og du kan bevege deg fritt mellom dem. Stasjonene er bemannet med ungdommer som hjelper til. Alt er inkludert i billettprisen og juleverkstedet er tilgjengelig i forkant av konsertene.

Vi håper dere vil være med oss å skape en magisk førjulstid!

✨Velkommen hjem til jul med Oslo-filharmonien! ✨


09.desember 2023 12:30 - 10.desember 2023 16:30

Oslo Konserthus

Oslo Filharmonien

Arrangement: Orkester

Fylke: Oslo


Lignende arrangement