Risør Kammermusikkfest

Risør kammermusikkfest har siden starten i 1991 vært et musikalsk eventyr som har fått stor oppmerksomhet i internasjonal presse.  


Den siste uken i juni arrangeres hvert år festivalen i den lille, hvite trehusbyen Risør. Med sine trange gater med bugnende rosebusker som slynger seg oppetter husveggene, sjarmerende hager, og et lite torg som ligger i havnen, er dette de mest idylliske omgivelser for en kammermusikkfestival.

Festivalen er kjent for å ha høy kvalitet på musikere og program, og musikerne ber pent om å få komme tilbake år etter år fordi de trives så godt i Risør. Den lille byen skaper en intim atmosfære for både musikere og publikum.

Kirken er midtpunktet for de klassiske konsertene, og på kirkebakken kan man slå av en prat med de internasjonale stjernene før de haster av gårde til neste konsert. Det arrangeres rundt 30 konserter i løpet av 6 intense festivaldager.

Leif Ove Andsnes var kunstnerisk leder for festivalen frem til 2010. I dag er Eirik Raude festivalsjef for Risør kammermusikkfest, og programmet lages av et kunstnerisk team bestående av Tine Thing Helseth, Christian Eggen og Frode Larsen.

Se mer på vår hjemmeside.

adm@kammermusikkfest.no

92296263

https://www.kammermusikkfest.no/


Postboks 183 Sentrum, OSLO

Nyheter

Artikler

Bildegalleri

  • Liv Glaser
  • Marianne Beate Kielland


4228