Risør Kammermusikkfest


Velkommen til Risør kammermusikkfest 2021!


Vi gleder oss til å ønske velkommen til sommerens festival.

NYHET!  Stein Torleif Bjella kommer til Risør kammermusikkfest med en helt unik konsert fredag 25. juni kl. 21.00. Det legges bare ut 100 billetter, så du bør være tidlig ute når salget starter 6. mai. 

Alle konsertene som ble lansert i februar er så godt som utsolgt, men vi håper vi får lov til å selge flere billetter senere.

 Frem til 18. mai vil vi nå lansere nye konserter slik at flere kan gå på konsert i sommer. Vi har flere kjente artister på lur. Neste blir lansert den 11.mai, følg med

I første omgang selger vi 100 billetter til hver konsert, slik at alle sitter med minst en meters avstand. Tiden vil vise om det blir mulig å slippe inn flere publikummere senere.  Hvis du er blant de heldige som klarer å få billetter, kan du være trygg på at du slipper inn. Hvis konserten blir avlyst blir billettene refundert. Hvis en konsert du ønsker å gå på er utsolgt, må du bare følge med – og helst abonnere på vårt nyhetsbrev. Der vil alle få beskjed når nye konserter blir lansert, eller om vi får mulighet til å selge flere billetter til konsertene.


22.juni 2021 00:00 - 27.juni 2021 00:00

Risør

Risør Kammermusikkfest

Arrangement: Festival


Lignende arrangement