Risør kammermusikkfest 2023

Årets festival arrangeres fra tirsdag 27. juni til søndag 2. juli. På grunn av Lill Jorunn Bredal Larsens bortgang utsettes årets programslipp til mandag 13. februar.


Skrevet av Partner: Risør Kammermusikkfestival


Billettsalg
Billettsalget starter 6. mars.Medlemmer av venneforeningen har et lukket forhåndssalg som starter 1. mars.
Som i fjor selges billetter kun via vår hjemmeside. Hvis du har spørsmål sender du e-post til billetter@kammermusikkfest.no eller ringer oss på 37 15 15 00
 
 
Venneforeningen
Medlemmer av venneforeningen har et lukket forhåndssalg som starter 1. mars. Det koster 400 kroner å være medlem. Hvis du ønsker å melde deg inn i venneforeningen trykker du her.

Det er flere fordeler med å være medlem av venneforeningen!
I tillegg til å støtte driften av festivalen vil et medlemskap gi deg mulighet til å kjøpe billetter før det åpne salget starter, det gir deg rabatt på konsertbilletter og det gir deg mulighet til å bli invitert på utvalgte arrangementer.

Når venner skal kjøpe billetter i forhåndssalg, eller til vennepris, er det viktig at man først logger seg inn i billettsystemet – og oppretter en profil hvis man ikke allerede har det. Når man er logget inn, registrerer systemet om du er vennemedlem eller ikke, og først da får man tilgang til forhåndssalg og rabatter. En kunde som ikke er medlemmer av venneforeningen, eller et medlem som ikke er logget inn, vil altså ikke se at det er mulig å kjøpe billetter før 6.mars som er datoen for det åpne salget.

Les mer om venneforeningen herRisør Kammermusikkfest