BARNAS NYTTÅRSKONSERT


En virvelvind av glede og musikk:
Velkommen til nyttårskonsert for hele familien!


Svartnissen, Ove Rocketroll, Kissa Nissemann og Mr. Caboom lager hver jul familieforestilling i Sola kulturhus. I januar tar de for andre året på rad turen til Fartein Valen, som vi pynter til det ugjenkjennelige for anledningen. Når du går inn dørene er det ingen tvil: her skal vi i sammen feire det nye året!

Inspirert av Last Night of the Proms, avslutningskonserten på den årlige promenadekonsertserien The Proms i Royal Albert Hall i London, inviterer vi hele familien inn i nissenes særegne og skrudde univers.

På podiet blir det gøy og galskap i stilen vi kjenner fra Sola Kulturhus, men med fullt symfoniorkester og et stort kor i tillegg.

Vi får høre nye og gamle nisse-hits arrangert for orkester, i tillegg til storslått, tradisjonell nyttårsmusikk. Det blir skuespill, allsang, overraskelser, kor, gjester og samspill mellom nisser og publikum – alt som skal til for å kickstarte det nye året og å skape nye minner sammen.

SSO opererer vanligvis uten kleskode, men til Barnas nyttårskonsert oppfordrer vi alle til å kle seg ut som staselige konger, tøffe dronninger, skumle prinser og rå prinsesser.

Vi gleder oss til å se dere!

DATOER
Torsdag 11. januar, kl 19:00
Fredag 12. januar, kl 17:00
Lørdag 13. januar, kl 17:00
VARIGHET
Ca. 1 time og 15 minutter, uten pause


11.januar 2024 19:00 - 13.januar 2024 18:15

Fartein Valen, Stavanger konserthus

Stavanger Symfoniorkester

Arrangement: Orkester

Fylke: Rogaland


Lignende arrangement